Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΧΝHΤΑ SHORE JIGGING

 Μερικά τεχνητά δολώματα για τους φίλους του shore jigging.
 

TO SHORE JIGGING ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ¨ΖΩΗ¨.ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ VERTICAL JIGGING ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.ΤΟ SHORE JIGGING ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΛ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΣΟΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ ΤΟΝ ΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑ!
ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ!

Η ΤΕΧΝΙΚΗ jigging

 Mια από τις πιο αποδοτικές τεχνικές ψαρέματος είναι το γνωστό jigging, που πραγματοποιείται με καλάμι και μηχανισμό. Mε τη μέθοδο του jigging, μπορούμε να πιάσουμε μεγάλα και καλά ψάρια, όπως συναγρίδες, σφυρίδες, ροφούς, μαγιάτικα κλπ. Mε τον ίδιο περίπου τρόπο, χρησιμοποιώντας πιο ελαφριά εργαλεία και κάνοντας μικρότερες κοφτές κινήσεις, πραγματοποιείται το Inchiku fishing με τη χρήση τεχνητών jigs .

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΣ......

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

θα ασχοληθουμε συντομα με αυτη τιν τεχνικη σε καποια φαση θα πουμε περισσοτερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ ΦΙΛΟΙ spinades...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ...

ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ

ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΙΚΟ

ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ
ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΓΚΙΑ.[το ζυμαρακι να προσθεσω αλευρι νερακι και λιγο φετα]ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..

 όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία με ένα τετοιο θύραμα......!